Mainan Aisya dan La-Perouse

Author: Nazariah // Category:
Semalam kami ke Maroubra utk ambik mainan Aisya...baby walker/ bike dan satu mainan lagi. 2 mainan ni harga aud10 sahaja...mcm biasa beli kat E-bay...hihi...

Sambil ambik mainan kami singgah sekejap di La-Perouse, siap bawak bekal nasi lemak lagi. Tapi cuaca tak mengizinkan dan kami sempat keluar kereta lebih kurang 10 minit sahaja. Dapatla ambik beberapa keping gambar dalam keadaan angin kuat.. lepas masing2 dah kesejukan, hujan pun turun...terus masuk semula dalam kereta. Masa tu Aisya pun dah bangun... dlm 10 minit dalam kereta, hujan pun berhenti...ehm, xpelah...boleh pergi lain kali, nampaknya perkelahan kami kali ni x menjadi...huh...nak buat cmne kan...

Jom layan gambar

1st option, boleh buat bike...

2nd option, boleh dijadikan walker utk Aisya berlatih berjalan...

Satu lagi mainan, boleh dgr mcm2 kat situ...tapi nampaknya Aisya cepat boring...erm..

Dari jauh Hafiz dah ckp castle...hihi..

Bertiga...:)

Kakak tak tahan sejuk...cepat je dah masuk dalam kereta semula...

Berdua...Hafiz dah nak selsema sbb sejuk sgt...huhu..


***Dah rindu nak jalan2...





2 Responses to "Mainan Aisya dan La-Perouse"

DiLLaiLa Says :
March 18, 2012 at 10:50 PM

hihi yang walker tu same cam sufia nye..kami pon beli kat ebay..hihihi
emm saye pon same kak..rase dah lame sangat xberjalan..:(

Nazariah Says :
March 19, 2012 at 10:18 AM

Aah, abg n amna ada ckp gak sama mcm sufia punya...tp akak x perasan sbb sufia byk mainan...hik3...yerlah la, lama tul x jln...tiap2 mggu sama jek...gi aldi, dok umh...huhu, xlama lg cuti sekolah ni xtahulah ada jln ke x, kena tanya abg...huhu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...