Baru...yeahh

Author: Nazariah // Category:

Baru pagi tadi laptop baruku sampai. Sebelum ni aku pakai Compaq Presario CQ40. Yang baru upgrade sikit je ke Compaq Presario CQ60. Yang lama guna AMD processor dan yang baru Intel Dual Core processor. Harap kali ni dapat pakai lebih lama lagi.

Mula2 aku servey laptop Asus sama brand dgn laptop Hafiz, screen agak besar juga 15.4". Tapi en.suami dah terbelikan yang ini. Ingatkan sama dgn laptop yg lama rupanya tidak. So, aku terima dgn hati yg terbuka.


Ni gambar laptop yang lama, screen 14"

 Image dari google


Ni pula yang baru, screen 15.6". Besarkan, hihi...I like...

Juga image dari pakcik google...hihi..


Apapun, terima kasih banyak2, sekali lagi buat en.suami kerana sudi belikan yang baru. Dan sesungguhnya saya sgt2 suka...:)



***Hadiah sempena 8th anniversary...29th May 2012...:)



2 Responses to "Baru...yeahh"

DiLLaiLa Says :
June 6, 2012 at 10:44 AM

laptop yang rosak yang same dengan compaq saye tu ke kak?wuiyoo best tu dapat laptop baru..

Nazariah Says :
June 6, 2012 at 11:22 AM

tak la, yg sama ila punya tu abg punya, amna pakai sekrg. ni yg mmg akak punya. depan dia silver. aisya tarik pastu terjatuh. memula ok lg...dah berapa bulan mati sendiri...uhuk...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...