Makan2 McD di malam hari

Author: Nazariah // Category:
As-salam...

Malam semalam kami sekeluarga ke McD Puncbowl... nak dijadikan cerita tanpa diduga penyakit yg tidak diundang datang lagi...uwaa...sangat2 sakit...jadi oleh kerana tak berupaya dan tak bertenaga nak masak terpaksala aku request kat En. Herman nak makan kat luar malam tu...Bukan mengada yer...mmg tak boleh nak masak, nak duduk, nak berdiri semua sakit...

Kebetulan McD ada buat promosi untuk dinner sekarang ni. Harga untuk "Family Dinner Box" hanya beharga Aud 19.95 sahaja...kalau tak sakit memang kami tak pernah keluar makan waktu malam....1st time ni makan malam kat luar...hihi...kalau dengar mesti macam tak percaya kan...tp memang betul...yerlah...banding kat Malaysia, tak payah tunggu sakit, kalau malas nak masak je terus pegi kedai makan...restoran2 makan yang sedap2 pun banyak kat Malaysia...

Ni dia "Family Dinner Box" tu...

Dalam "Family Dinner Box" ni ada dua "Big Mac", dua "Cheese Burger", 4 kentang goreng, 1 set "Chicken Mc nugget" dan 4 cawan coke...murah kan...kalau kat Malaysia belum pernah ada lagi promosi sehebat ni...hihi...Sebelum ni McD buat promosi untuk lunch, masa tu siap dapat 2 sundae lagi...tp promosi tu dah ditamatkan baru2 ni...so, now promosi untuk dinner pulak...

Isi kat dalam...byk kan...

Wokey, jom layan 2 keping gambar yang sempat disnap malam itu...

Ayah n abang Hafiz...say "peace"...

Mama n kakak Amna..:)




***seronok juga sekali-sekala mkn kat luar...suasana kat McD pun sgt meriah...anak2 pun happy sesangat...***





4 Responses to "Makan2 McD di malam hari"

DiLLaiLa Says :
April 2, 2011 at 11:39 AM

kak sakit apa kak?

Nazariah Says :
April 2, 2011 at 12:28 PM

Ala la, sakit yg dolu2 tu...yg ila ada post entry pasal pyakit tu jugak...kena balik ni...hukhuk...tp hr ni baru ada kurang sikit...hrp pulih secepat mgkinla..ai x sggup nk tggung...ermm...:(

DiLLaiLa Says :
April 2, 2011 at 1:52 PM

owh..hihihi..paham2..bersabar lah..lagi2 kalo perut dah berat..mmg terseksa..dapat ku bayangkan..emm nak duduk pon seksa..sabar la ye kak..

Nazariah Says :
April 2, 2011 at 5:15 PM

yup betul tu la, mmg tgh sabar ni...tgh hari ok ptg xok balik...ila dah pun dah kena kan...seksa tul...tgk je dlm gmbr punya senyum tp duduk pun x selesa...ai sabo2 dugaan ni..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...