Ragam anak-anak

Author: Nazariah // Category: ,



Ini saje nak upload gambar anak dara aku yang sorang ni... berangan mcm2 dah sekarang... siap ambik bunga mama dia nak letak kat telinga lah...pastu bergaya n suruh mama ambik gambar dia...

Ni lagi satu gambar kakak dgn adiknya... Si kakak suka pakai skirt tp dia tahu pakai skirt pendek cuma kat rumah je... adik plak tak sudah2 dengan baju Ben10 nya... ragam anak ni memang macam2.. geli hati dibuatnya..

Semalam balik dari ALDI, kami berbual dalam kereta pasal signal kereta depan yang lupa nak matikan...

Ayah : Apalah, kete depan ni..ingat betullah nak belok kanan, rupanya tak matikan signal...

Hafiz : Apa ayah? ayah cakap apa?


Mama : Hafiz faham ke kalau ayah citer pun...


Hafiz : Faham...Hafiz faham...


Mama : Ni ayah citer pasal signal kete depan lupa nak padam...Hafiz tahu ke signal tu apa?


Hafiz : Tahu...



Sama2 gelak...Hafiz2 kelakarlah...sume org ckp dia nak tahu..pastu pandai lak jawab tu... hai Hafiz2...ada je perkara yang mencuit hati kami.....












3 Responses to "Ragam anak-anak"

DiLLaiLa Says :
April 3, 2011 at 11:13 AM

mesti cute biler hafiz dah pandai borak..apis tudin dah beso!kejap je rase...huhu

Herman Says :
April 3, 2011 at 11:22 AM

hehe...x sure arr dia ingat lagi ke x rupa mak ngah/ pak ngah and rumah kat barry st..tunggu....(bulan 10)...org Melben bila nak dtg Sydney? hehehe..

DiLLaiLa Says :
April 3, 2011 at 11:49 AM

mmg ada plan pon ni..biler bes kalo nak datang?hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...