Unbaked cheese cake

Author: Nazariah // Category:

Lamanya tak update blog...huhu...mana lah peginya akunya post melbourne part 11 ek..sorry ler, sgt2 la x sempat nak update blog...ni pun menaip guna sebelah tangan jek...sebelah tangan lagi digunakan utk pegang cik aisya...keh3...

Sejak makan cheese cake masa birthday amna, tiap2 mggu si anak request cheese cake...jadinya, kenalah mamanya try kan...so, ni kali ke2 try buat...masa 1st time buat perisa strawberry, now try blueberry plak..rasa cheese cake ni boleh tahan, buat pun senang la sgt2 rupanya...lepas2 ni nnt baru aku masukkan resipi. Si anak dah mcm2 ni, bukan cik aisya tp si abg..grrr...

4 Responses to "Unbaked cheese cake"

nardeeya Says :
December 27, 2011 at 9:33 PM

Tolong la bg resepi... Tang senang nk buat tu yg suke!! Hehe

Nazariah Says :
December 28, 2011 at 10:01 AM

Nardeeya, InsyaAllah nnt sy share resipi ya...:)

DiLLaiLa Says :
January 3, 2012 at 12:56 PM

nak resepi juge..nampak sungguh cantik sekali kek tu..confirm sedap!

Nazariah Says :
January 4, 2012 at 2:23 PM

Ok la, nnt akak share resipinya...sbb tgk u-tube, so, xde resipi yg boleh copy paste je...sume kena taip...haha, tu yg lmbt tu...:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...