Amina terkeluar dari Masterchef Australia

Author: Nazariah // Category:

Selama ni tengok Masterchef Australia sebab ada Amina, satu2nya muslim dalam rancangan ni. Tapi sayangnya Amina terkeluar semalam. Rasanya masih ramai lagi yang tak layak contoh Julia atau Debra untuk terpilih sebagai top10 tapi nak buat macam mana, nasib memang tak menyebelahi beliau. 

Kesian Amina tak terpilih sebagai Top10

Lepas ni dah tak tahu nak sokong siapa dalam Masterchef ni...mungkin Audra dan mungkin Mindy. Ingatkan lah Amina boleh jadi next Australia's Masterchef...tapi tak kesampaian nampaknya. Tunggu dah lihatlah siapakah yg bakal bergelar juara agaknya.


3 Responses to "Amina terkeluar dari Masterchef Australia"

DiLLaiLa Says :
July 7, 2012 at 1:50 AM

arin kate sampai malas nak tgk lg kak..huhu seb baik la saye xlayan hari2..so xde la pape perasaan sangat..cume masa terkeluar tu mcm lega pulak, sebab saye rase amina mesti stress dalam tu..sian die

Nazariah Says :
July 7, 2012 at 9:06 AM

Tulah pasal la, mmg rasa x semangat rasa...masa dia tolong Mindy 2 kali dgn tlg Audra utk dptkan imuniti, 3 kali dianya dish terpilih. Bilih dia sendiri nk dptkn imuniti masa kat Tassie saje je ubah cara, rasa mcm xnak kasi Amina imuniti plak.

Abg ckp mgkin sbb terhad bila kena msk pork atau wine. Amina pernah guna sarung tgn masa kena msk pork sekali sblm ni..sian dia mmg nmpk pressure dlm tu...erm..

Hazeman Huzir Says :
August 5, 2013 at 6:38 PM

Oh! actually masa dia datang Astro hari tu I ada tanya dia pasal masak2 pork ni. Checkout my post:

http://hazemanhuzir.blogspot.com/2013/08/masterchef-amina-elshafei-in-kl-would.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...