Bercuti...YEAHHH !!!!

Author: Herman & Naza // Category:

As-salam, 

Sabtu ni dah start cuti Chinese New Year, lama dah anak-anak tak dibawa pergi bercuti sejak balik Malaysia ni. So, buat permulaan ni kami plan pergi yang dekat2 je dulu, yang ongkosnya berpatutan gitu. Mungkin lepas-lepas ni boleh plan ke tempat yang lebih menarik lagi. 

Actually, ku plan nak ke Pulau Tioman, hoho...ku memang teringin sangat nak pergi sana. Tapi, bila dah ada anak-anak ni dan memandangkan tak berapa nak ada aktiviti di sana nanti, plan ditukar ke tempat lain. 

Bila dah ada anak-anak, mestilah kita sebagai ibu bapa lebih pentingkan untuk buat mereka happy kan. En.suami ingat nak buat kejutan tapi malangnya kakak Amna dah ternampak mama buka website tempat tu pun...hihi..

Tak sabar nak tunggu Sabtu ni untuk bersuka-ria satu family. Next time mungkin boleh bawa yang lain pula. Kali ni, nenek mereka pula nak ke Kelantan bersama mak usu, Mak Long pula masih dalam pantang, so kami je lah yang pergi. Mana tahu lepas ni nak ke Langkawi lagi ke...bolehlah ajak nenek.

Nak tahu kami ke mana? ehee...tunggu ku upload gambar je la ye... :)




0 Responses to "Bercuti...YEAHHH !!!!"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...