Terbaru dari Amna n Hafiz

Author: Nazariah // Category:
Setelah sekian lamanya cat yang dijanjikan telah sampai ke tangan Amna pagi ni. Selama ni, cat ada kat Mak Ngah kat Melbourne. Gembira tak terkira Amna bila bangun tido je dapat cat baru, rabbit baru (hadiah dari mak ngah juga), "thanks La".


Itu dia cat baru Amna warna krim reben kotak2. Rabbit baru plak warna biru muda. (Rabbit ni boleh nyanyi sambil melompat. Hihi....suka tul Amna n Hafiz tengok rabbit melompat.



Justify FullAmna bersama koleksi patung2nya. Macam dah besar je Amna pakai baju yang nenek bagi ni. Tq nenek...



Selain tu, Amna juga dapat Pooh dari Malaysia, Hafiz ada dapat car dan baju baru sorang sepasang pemberian nenek. Cat ni nenek mintak tolong Ila belikan kat Malaysia sebelum datang OZ. Sebelum ni Amna ada juga cat kat Malaysia tapi tetiba nenek lupa simpan kat mana masa nak kasi pada Ila.

Jadi, untuk tidak menghampakan Amna, nenek mintak tolong Ila belikan seekor cat lagi buat Amna. Puaslah, mak ngah Amna ni mencari pusing satu Melaka dan Batu Pahat. Dan akhirnya jumpa juga dengan cat yang comel ni. Dari segi fizikal cat ni memang saling tak tumpah dengan cat Amna kat Malaysia cuma beza pada warna je.



Hafiz pun dapat baju baru nenek bagi juga. Tu dia rabbit Mak ngah bagi, siap pegang bunga lagi rabbit tu. Hehe...


Setelah beberapa bulan kat sini, akhirnya Amna dapat kumpul semula semua patung2 kesayangan dia. Tapi petang tadi boleh plak dia tanya, "mama, duck and strawberry Amna masih kat Malaysia...." Amboi Amna ni, boleh plak dia ingat patung duck n strawberry plak, takkanlah semua nak dibawak ke sini. Nanti satu hal plak nak poskan semula ke Malaysia nanti. Bila dah banyak2 tak ke mahal kos pos pulak nanti.


Jom layan beberapa lagi gambar Amna n Hafiz.....



Gembira sakan anak2 kami ni...


Say "Peace..."


Amna yang tersenyum simpul dapat rabbit baru


Aksi manja Amna....


Hafiz disamping bear besar


Amna jeling kat saper tu...


Gambar candid


Hafiz yang dah mengantuk, Amna plak masih nak posing


Hafiz dalam mode selamba. Dah tak hirau mama ambik gambar







3 Responses to "Terbaru dari Amna n Hafiz"

DiLLaiLa Says :
February 3, 2010 at 9:50 AM

amboii amna..dah banyak balik dah patung2 die..nampaknye balik mlesia ayah kena sewa kontena la ni..huhu..sakan korang posing ye..;-)

nazariah Says :
February 3, 2010 at 1:18 PM

Tu la pasal la. Tp kena stop sementara lepas ni dah tak beli dah. Ok taklah bear besar putih yg akak ckp tu.

DiLLaiLa Says :
February 3, 2010 at 2:08 PM

ok sgt kak..masih bersih lagi...jimat belanja beli bear...besar lak tu bearnye..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...