Happy 29th Birthday to Me

Author: Nazariah // Category:

Alhamdulillah hari ni umur aku genap
29 tahun, erm...dah lewat 20-an. Belum celebrate apa2 lagi utk birthday aku hari ni. Kalau ada pun, InsyaAllah just makan2 untuk kami sekeluarga je hujung minggu ni. Petang tadi plan nak buat kek pun dah terlupa sebab tetiba je dryer buat hal. Huhu...janganlah macam2...

Syukur pada Allah kerana usiaku sampai ke tahap ni dan semoga aku dipanjangkan umur untuk melihat anak2ku membesar, diberikan rezeki yang melimpah-ruah (bersyukur sangat seandainya Allah mengurniakan zuriat dalam waktu terdekat). Semoga dipermudahkan apa jua urusan, diberikan kebahagian di dunia mahu pun di akhirat kelak. Amin...

Apa yer hadiah harijadi aku utk tahun ni. Nampaknya mcm postpone ke bulan 12 je. Apa tu ek? shhutt...tunggu.... Akan diwar2kan kemudian tapi sangat suka. Yeahh...thank you so much abang.



4 Responses to "Happy 29th Birthday to Me"

DiLLaiLa Says :
October 12, 2010 at 9:01 PM

mudah2an tercapai ye kak...aminn

Nazariah Says :
October 13, 2010 at 11:21 AM

Ila, InsyaAllah. Kena usaha lbh ni. hikhik...

Herman Says :
October 13, 2010 at 11:32 PM

Selamat Hari Jadi Mama...Semoga tercapai apa yang dihajatkan, InsyaAllah. Hadiah dlm masa terdekat akan ditimbangkan, kot2 ada! Hadiah menunggu da confirm bln 12.

Nazariah Says :
October 14, 2010 at 10:57 AM

Tq ayah. Mudah2han. Harap2 begitulah. Kot je ke? Hihi...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...