Happy 7th Anniversary

Author: Nazariah // Category:

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana memberi peluang kepada kami berdua melalui hidup bersama sepanjang 7 tahun ini.

Semoga hubungan ini berkekalan hingga ke hujung usia.

Semoga rumahtangga yang dibina dalam lindungan dan limpah kurnia Illahi.

Buat anak-anak mama, kakak Amna dan abang Hafiz, semoga menjadi insan cemerlang dan sabar menanti adik yang bakal lahir (jadi kakak dan abang yang baik ok)....mama dan ayah sayang kamu berdua.

Buat suami tercinta, En. Herman, semoga dapat menyelesaikan tugas sebagai PHD student sebaik mungkin dan tabah mengharungi kehidupan sekarang ini. Love u so much dan saya sentiasa menyokong abang dalam apa jua dugaan dan rintangan.

Amin Ya Rabbal-Alamin....



***Tak sabar nak dapat baby baru...only 1 month to go....Semoga dipermudahkan segalanya...Amin...***




2 Responses to "Happy 7th Anniversary"

DiLLaiLa Says :
May 29, 2011 at 5:37 PM

happy anniversary korang!=)
huhu rase cam br aritu je..dah nak menghampiri 10thn gak ek..ms tu sy lom abes bljr lg..hehe

Nazariah Says :
May 29, 2011 at 9:32 PM

Ila, tq... aah la, akak rasa cepat betul masa berlalu kan...amna pun dah nak 6 msk thn, anak pun dah nak msk 3 org...mcm x percaya pejam celik dah 7 thn..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...